Gratis elbil-lading

Gratis elbil-lading

Våre ladere og ladepris har nok vært en godt bevart hemmelighet. Fordi vi har en lavere pris enn det som er standard hos vår tjenesteleverandør Mer er ikke alle våre anlegg synlig i deres app, men de er søkbare dersom du vet av dem. Derfor kjører vi i disse dager kampanjen «Lad billig, lad lokalt» hvor vi ønsker å gjøre innbyggerne i Sunndal kjent med våre ladestasjoner for el-biler og fordelene med å benytte disse.

Hos Sunndal Energis ladestasjoner er prisen nemlig 2,49 kr per kWh, som er betydelig lavere enn gjennomsnittlige priser. Sunndal Energis ladetjenester bør derfor være et attraktivt valg for alle el-bileiere i Sunndalssamfunnet.

Som en førjulsgave inviterer vi også til gratis ladehelg 16.-17. desember på alle Sunndal Energis 42 ladestasjoner. Disse finner man strategisk plassert på syv steder i Sunndal, inkludert Sunndal legekontor, Sunndal Energi, Sunndal Sparebank, Elvatunet, Trædal Hotell, Celerit, og Hydro.

Så kom å og lad el-bilen helt kostnadsfritt 16. og 17. desember, og husk at Sunndal Energi har svært konkurransedyktige ladepriser også resten av året! Vi oppfordrer flest mulig vil benytte seg av tilbudet, - i en tid hvor strømprisene nok en gang er høye kan det kanskje utgjøre en ekstra forskjell.

Lokalsamfunnet er grunnlaget for vår virksomhet, og dette er bare en av måtene vi gir tilbake. Hele vårt overskudd går tilbake til Sunndalssamfunnet i form av lokale innkjøp, arbeidsplasser, sponsorstøtte, skatter, investeringer i lokal infrastruktur for fjernvarme og bredbånd og utbytte til vår eier. Sunndal Energi er et datterselskap av Sunndal Energi Holding, som er heleid av Sunndal kommune.